3 iunie 2010

*Referiri

Ce tâmpenie. De fapt câtă prostie,atâta incultură, oameni lipsiţi de viaţă socială şi pe deasupra care mai şi debitează fel şi fel de porcării şi care cred că au dreptate şi că sunt crème de la crème ,ah o lista interminabilă de superlative care le este dedicată, bineînţeles lor.
Trebuie să ai minimul de cunoştinţe ca să poţi observa oamenii slabi de înger,da de ce să folosim eufemismele, mai direct şi fară niciun fel de perdea, laşii. De ce să spunem că oamenii care au drept temelie a personalităţii lor ideea că deşteptul cedează primul sunt neapărat mai inteligenţi prin faptul că pun capăt discuţiei cedând, chiar dacă probabil că sunt conştienţi că au dreptate.Dacă ai curaj,inteligenţa necesară şi tăria de caracter atunci de ce să taci,susţine-ţi afirmaţiile până la capăt atâta timp cât ştii că sunt corecte. Iertarea înseamnă slăbiciune! Laşul cedează sau omul incapabil de a aduce argumente valide şi de a-şi susţine punctul de vedere până la sfârşit. Nu trebuie să fi ipocrit ca să accepţi că eşti incompetent să termini ceva ce ai început, patetic oarecum.

Şi mai sunt şi scorpiile de oameni, şi anume cei puternici, care nu se lasă călcaţi in picioare şi care răspund promt la orice ofensă sau afirmaţie care este parţial falsă sau total neadevărată. Ei sunt cei care nu afişează întotdeauna un aer de superioritate, pe ei nu îi trădează faţa niciodată, ei nu au momente de slăbiciune, ei nu cedează, niciodată! Deţin controlul, chiar dacă lasă impresia uneori că sunt depăşiţi de situaţie, as-ul din mânecă,lor nu le e greu să joace din când în când rolul de victimă. Sunt capabili să învartă totul în aşa fel încât ei să fie în avantaj, indiferent de ce rol ar juca. Sunt puternici şi sunt conştienţi că au toate resursele necesare de a le demonstra tuturor asta.Ei sunt în stare să termine cu brio ce şi-au propus, chiar dacă durează o perioadă îndelungată de timp. Pentru că mereu obţin ce vor.Şi nu e vorba nici de egoism nici de cinism. Doar de faptul că eşti in stare să te apreciezi la adevărata ta valoare, fără pic de modestie pentru că îţi cunoşti limitele şi eşti capabil de multe. Modestia e pentru oamenii proşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu