6 mai 2010

*Oameni frumosi

“Nu mai rezist!” Ei bine de cate ori ai zis ca nu mai poti? Ca nu mai rezisti? Ca cedezi psihic? Ca lasi dracu totu in urma si te apuci de ceva nou si diferit? Ca o sa fi o alta persoana mai plina de “jeg” si mai putin “toleranta”?
Taci ma pui, taci,putem duce atat de multe, putem continua inca pe atat dupa ce am spus "nu mai rezist" de ce? nu stiu ,cert e ca putem duce al dracului de mult! (si tu stii asta).
Ca doare rau? si uneori rau e putin spus asta nu mai tine nici de mine,nici de tine, de fapt nici macar de noi.Poti doar sa te resemnezi si sa treci mai departe. Dar vezi tu, de asta sunt ei ca sa fie acolo pentru tine atunci cand nu mai faci fata, cand esti bagat pana la gat in cacat, cand stii ca trebuie sa treci peste, de asta nu ai fost niciodata doar tu, am fost noi,intotdeauna noi.

Ei bine,de multe ori,fiecare din noi a zis lucru asta macar de 3 ori in viata ,si daca nu pana acum ,va urma sa o zica,fiindca fiecare om la un moment dat cedeaza efectiv.
Nu pui, nu cedeaza, doar oboseste. Oboseste sa minta, sa se minta ca totul e bine si nu ma mint mai mult decat ma minti tu pe mine (L.A-La vedere), pentru ca stii uneori, doar uneori si doar poate e mai bine sa pleci, fara sa apuci sa primesti un raspuns care nu vrea frate, nu vrea sa mai apara.La dracu.

Cu totii facem sau gandim asta,insa putini reusim sa iesim cu bine si cu fruntea sus, putini putem sa ridicam capul dupa ceva vreme si sa-l privim in ochii pe ala care ne-a facut inima pilaf.
Da asa e pui, pentru ca stii ca o data ai fost slab,ai fost tu, si altii au profitat, asa ca preferi ca de acum sa lasi loc de interpretare, sa ai un feedback, sa stii ca atunci cand vei mai da de greu ca te vei putea intoarce. Dar te ajuta asta la ceva? Nu, mai rau il calci pe ala in picioare.Si da treci peste indiferent de cat de greu ar fi, ca raman in urma goluri? nu-i nimic vor mai fi multe altele, care la randul lor vor alcatui totul, pe tine.

Putini sunt cei care au curajul sa recunoasca,sa dea tot ce au pe tava,sa ofere tot fara nicio conditie,sa lase de la ei ,sa se calce in picioare chiar daca stiu ca tot ei vor fi cei care ies sifonati ,cei mai sifonati, sa accepte ca lumina ochilor lor a pierit odata cu plecarea.
Vezi tu pui,de ce sa recunosti? de ce sa lasi de la tine? de ce sa te calci in picioare? de ce sa accepti sa iesi sifonat? de ce sa spuna ca da ma doare? Simplu, pentru ca e mai usor sa minti,e mai usor sa negi ,nu frate nu-ti pasa, sa ascuzi, sa dai cu piciorul,dar asta nu inseamna ca nu ai sa regreti, o, si inca cum, ai sa regreti fiecare secunda in care stiai, ma dar stiai ca poti schimba ceva si n-ai facut-o, ai sa ai mereu aceasi privire de om prost, privire care nu va putea insipira altceva decat o intrebare seaca la care ghici ce? nu-ti vei (mai) putea raspunde niciodata :" ce ar fi fost daca?"si te opresti, ai uitat nu stii ! Pacat,de fapt trist, e trist si doare ca dracu sa trebuiasca sa te prefaci pentru ca iti e frica.


Si tot o data tre sa le multumesti LOR,aia care sunt mereu acolo,aia care zi si noapte se gandesc cum sa iti fie tie bine,aia care isi freaca nervii non-stop pana gasesc o solutie plauzibila,oamenii aia care vorbesc doar in cauza si oamenii aia fara de care eu,tu,noi am fi egali cu 0 barat ma!

Pui, ei, da,da lor nu ai de ce sa le multumesti, a fost si e alegerea lor sa fie acolo langa tine ,ori de cate ori ai nevoie, pentru ca meriti,pentru ca ti-ai castigat pe merit tot respectul, pentru ca nu ai comentat si ai fost acolo cand a fost greu, da greu ma!

Ei bine LOR le multumesc, LOR le acord tot respectu meu, LOR am sa le fiu recunoscatoare o viata si inca una ,fiindca LOR le pasa.
Pui,nu ai de ce sa multumesti repet, e normal ca ei, la randul lor sa te ridice, chiar daca nu iti pot vindeca ranile, ele trec,ei doar fac totul sa para mai usor, dar cicatricile raman, indiferent de ce vei face si tu ma, tu stii bine asta!

*Si stiu unde ma intorc ca daca o dau nasol am langa tine loc !

2 comentarii: