3 martie 2011

*Addict.Addicted.Addiction.Addictive.Addicting.Addictiveness.

Dincolo de orice zid|nori de zambet.
Primavara incepe cu tine mine, cu oamenii mei dragi.

Primavara e un nou inceput-unul mai bun, mai mult sau mai putin depinde despre ce vorbim. E ca si cum cineva iti acorda o noua sansa sa incepi lucruri noi-lucruri minunate, sa le continui pe cele vechi sau poate pur si simplu sa le termini.
Cand aud de primavara ma gandesc la perioada in care iti revi,da, perioada in care te aduni pentru ce va urma, te aduni ca sa te poti pierde din nou in mii si mii de bucatele si sa primesti altele in schimb. Primavara ne pregateste pentru vara!

Mai sunt 3 luni- 3 luni in care sa crestem.
Si dupa ce primavara trece ce dracu ti-ai putea dori mai mult?
Doar cuvantul in sine te face sa te gandesti la nebunie, chefuri, atatea tigari fumate, mersul cu trenu`, betii, departe de casa, oriunde ,peste tot avem prieteni, mare, munte, cabana, baruri, parc, la TOT ma.
Dansezi, razi ,bei ,iubesti ,canti ,pleci, te intorci, fumezi, alergi, astepti, zambesti.

Primavara iti permite sa ajungi iar la tine, tu cel care ai scapat de griji, care te simti bine si care esti fericit la orice ora din zi sau din noapte. Ea poate face timpu' sa para ca trece mai repede.
Spune-mi ca nu te simti bine cand te trezesti dimineata si dupa ritualurile zilnice, iesi din casa si iti intra soarele-n ochi si nu mai e atat de frig incat pana in statie sa nu poti fuma o tigara pentru ca efectiv ti se intepenesc muchii si oasele. Sa nu mai vorbesc ca acum poti sa stai linistit- in cazu'in care esti din Saguna, la xerox-ul de peste drum cu un pahar de plastic,ieftin bineinteles, plin cu cafea, si dupa sa intri in scoala fara degeraturi.
Spune-mi ca nu te incanta ideea de a chiuli pentru ca vremea e atat de frumoasa, numai buna de o bere pe o terasa cu un pachet de tigari langa tine, la un poker, o canasta, remi and so on.
Spune-mi ca nu ti-ar placea sa stai cu geamu' larg deschis, ascultand muzica- bine fara ca trecatorii sa auda pentru ca te asigur- nu-i intereseaza, sa fumezi o tigara cu o cana de cafea sau o sticla de bere in fata, fara sa se faca frig in toata camera in nici 2 minute.
Nu iti pasa tie de probleme sau mai stiu eu ce cacaturi pentru ca ai atatea lucruri de facut, prin atatea locuri de umblat, atatia oameni de vazut, tu le dai o bucatica din tine si ei iti dau alta inapoi, te completezi cu ei, ce dai primesti.

Primavara parca e o idee mai bine. Mere verzi. Zambete. Cred. Da,da,da. Am un bilet. Probabil. Oricand. Ochii aia. Sper. Uneori. Rasarit. Nu crezi? Pacat. Fix.Cafea cu zahar? Chiar? Ba bine ca nu. Fericire. Numara pana la 3. 2 pasi in spate. 1 inchide ochii. Ce? Stai jos. Bere. Niste tigari, mai multe tigari. Cola. Lamaie. Buze rosii. Musti ? 3 cuburi, te rog. E 6. Asteapta.Ploua. Treci incoace. Bun.Un fum. Mai multe. Soare. Cand? Haide. Prea frumos. Asa`i ? Stiu. Si eu.

3 comentarii: