25 ianuarie 2011

*I wish you the best !

Sunt atatia mancatori de cacat, printre care va aflati si voi, tind sa cred ca va e menita soarta. Fiecare face ce poate si cat il duce capu',ce-i drept cam putin..oricum raman la ideea ca e o tampenie sa ai asteptari prea mari de la un om. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre fericire.

Fericire..cred, da cred, cred..ca esti cu adevarat fericit abia atunci cand esti in stare sa accepti ca toate se intampla cu un motiv, doar atunci cand intelegi ca asa inveti si ca asa cresti mare, cand esti capabil sa spui ca tot raul este spre bine si sa si crezi asta. Ce mai, esti fericit atunci cand vezi ca la sfarsitu' zilei, oricat de buna sau rea ar fi fost ea, tu ai ramas tot cu prietenii tai care inca sunt alaturi de tine, cu familia ta, cu ceea ce conteaza pentru tine. In fond, orice cacat s-ar intampla mereu va fi loc de mai rau, si oricum ar fi el,ireversibil sau nu, sigur va fi cu un motiv. Oricum cert e ca fericirea exista.

Oamenii au ajuns sa fie lacomi, sa aiba o lacomie de liniste. Atunci cand isi vorbesc nu se mai privesc in ochi. Stiu lucruri mari, fac lucruri mari, dar prea putini mai sunt atenti la detalii, la gesturi, prea putini mai pretuiesc acel nenorocit de zambet, de fapt acele nenorocite de zambete pe care le posedam fiecare si care multi dintre noi uita la ce sunt folositoare. Pizda matii greu e sa zambesti a dracu. Cred ca am putea numara lejer pe degete oamenii pe langa care trecem intr-o zi si care zambesc,care chiar zambesc.

Adevarul e ca fiecare a ajuns sa fie preocupat de problemele lui, de ce are de facut, si cu totii cred ca incepem sa uitam ca fericirea se rezuma chiar si la gesturi marunte, poate chiar si la numarul de tigari din pachet, la cafeaua aia bauta de dimineata, la berea pe care o ai in fata, la prietenii cu care faci toate tampeniile si care sunt acolo pentru tine cand ai cate o problema..la tine.

Poate o sa intelegi si tu candva, sau poate nu.. Nu am cum sa vorbesc de ura sau mila, sau orice alt sentiment jignitor, eu nu pot proceda asa pentru ca asta ar presupune o risipa de energie si timp,pe care le pot investi la fel de bine in orice altceva. Poate ca ar trebui sa treci odata peste si gata, ar fi spre binele tau.

Durerea voastra e mult mai mare decat durerea mea.
You should acknowledge your failures and move pass them because you´re just another screw up human being who needs to move on.
I wish you the best!

2 comentarii: