23 noiembrie 2010

*Trust in dreams..

Pentru un copil, ursuletul pe care trebuie sa il trateze pentru ca e bolnav,castelul pe care trebuie sa il construiasca sau desenul pe care il are de facut, pentru el aia inseamna tot, el ar renunta sa mearga la masa sa manance,doar ca sa vada ca a terminat acel lucru pe care l-a inceput,doar ca sa-si admire munca,da chiar si singuri.

Cu totii avem vise si unii dintre noi prea repede renunta la ele, doar pentru simplul fapt ca ceilalti ne-au calcat in picioare o parte din sansa de reusita, doar pentru ca ne aflam langa prapastie, asta nu inseamna ca nu mai e nimic de facut, prosti sunt cei care se arunca singuri in prapastie (metaforic vorbind) si apoi dau vina pe ceilalti.

Si ce daca cineva i-a stricat castelul de nisip la care el a muncit atat, nu-i nimic. E suparat putin, dupa care se apuca si face altul, mai frumos decat cel de dinainte, ba chiar munceste tot cu atata entuziasm si dedicare ca la primul, si din nou, faptul ca ii e foame,sete sau ca il cheama ceilalti copii la joaca,nu-l opreste, el isi duce la bun sfarsit visul.

Nu conteaza cata munca e, pentru un copil nu exista nu pot, nu exista oboseala. Incapatanare sau ambitie nebuna de a nu renunta, si ce daca si cel de-al doilea se strica? Nu-i nimic ei o sa mai faca inca unul, si inca unul, din ce in ce mai mari si mai frumoase.

Ei sunt in sinea lor niste copii mari, care indiferent cat de greu e drumul pana la succes, ei ignora dificultatea si nu se plang, pe tot parcursul se gandesc la reusita, la momentul cand visul lor devine realitate, cand ce si-au imaginat ei se materializeaza, atat conteaza.

Ei, trebuie sa recunoastem sunt fiinte care foarte rar obosesc,si chiar si atunci determinarea lor le da energie, care nu ar sta locului, care oricat de greu ar fi,frate, ei isi transforma visele in realitate si ignora toate dificultatile.

De ce sa renunti la visele tale? Mergi mai departe cu ele cu tot pentru ca nu stii niciodata cand se iveste sansa de a se indeplini.

..for in them is the hidden gate to eternity!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu