4 noiembrie 2010

*Homo sapiens

PART 3

A inceput scoala si bineinteles, ca tot omu' care inca nu are 18 ani sau care are, dar isi mai lasa masina din cand in cand acasa, merg frumos cu autobuzul.

Asa ca te trezesti dimineata cu un chef nebun de scoala, si dormind pe tine te tarasti pana la statia de autobuz spunand ca azi va fi o zi buna. Si stai 5 minute si in sfarsit vine si te urci, bine..nu prea mai ai unde, pentru ca unii nu s-ar muta un centrimetru mai incolo de teama sa nu cumva sa se aseze altii pe mult doritul scaun,care daca da domnu' se va elibera la urmatoarea statie(sau nu), altii in schimb iti trag palme, pumni coate, te calca ,si pe deasupra tot ei nenorocitii iti arunca o privire de sus, cu mult superioara, ca si cand tu le-ai facut ceva. Cretinilor.

Si nu exista zi fara baba care inca se crede in tinerete,cu parfumul ei,de covoare bineinteles, care se inghiolteste din rasputeri in tine ca si cand tu, ca un tanar educat ce esti te vei da mai incolo,calcand alti oameni in picioare, si cum asta nu se intampla,numai o auzi Dar da-te draga mai incolo ca nu am loc. Ei si de asta nu mai ploua in beci ,ca nu are ea loc. Si normal ca te impingi si tu in ea, ca doar asa-i frumos, si incepe cu injuraturile Copil nesimtit ,lipsit de bun simt si educatie. Si ce afectat esti tu ca ea te-a injurat si dupa ce captezi atentia la tot autobuzul, nenorocita se simte si tot ea face pe victima.
Pai pastele mamii tale cu peruca ta cu tot, baba trecuta si de a doua tinerete ,nici dracu nu se uita la tine, te plimbi cu poseta prin oras, sa zica lumea ca nu esti pensionara, idioato.
Stai naibii in casa!

Si cate un mosulet lemn de cat de beat e, care se trezeste sa faca scandal ca vorbesti prea mult, ca te raporteaza la SRI, pai nenea cum sa nu auda voci daca baga tarie de la orele diminetii si la pranz deja e cu cele 7 carari in care se imparte trotuarul lui. Si numai il auzi cum injura, si ce vocabular complex are, cata cultura, cati sfinti stie nenea..dar oare nenea stie si in ordine alfabetica sa ii insire?
Stai naibii in casa!

O, dar sa nu uitam de scumpele coclete care ceflaie guma si vorbesc la telefon, cum ca draga n-au avut timp azi sa se machieze si cu tus/dermatograf pentru ca nu s-au putut hotari cu ce sa se imbrace azi, pentru ca fusta nu se potrivea cu poseta si pantofii nu mergeau cu unghiile, si of..dar daca cu putin noroc se elibereaza vreun loc pana in livada au timp sa se dea si cu pudra. Fata, ce existenta complicata au don'soarele,cum sa nu ti se inmoaie inima si sa le cedezi locul?!
Stati naibii in casa!

Si trecem la perv, tind sa cred ca merg cu autobuzul de dragu de a prinde naibii vreo blonda buna, cu mult mult lip gloss pe buzite si cu o fusta mai scurta ca lungimea unui servetel, pentru ca doar asa au ocazia ca din greseala ,inghioltiti fiind de multime si date fiind curbele buruste pe care le ia autobuzul ajung cu mana taman pe langa/pe posteriorul lor. Voi nici bani sa va pisati in centru n-aveti si tanjiti la tarfe.
Stati naibii in casa!

Oameni lipsiti de viata sociala, care nu intelegeti ca ori te adaptezi la schimbare, ori esti lasat in urma, impertinenti fara materie cenusie ,cu prea putina cultura.
Faceti macar alea 4 clase,4, ca pana si trenu' are 2.

Va urma..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu