9 noiembrie 2010

*Sinceritatea cea mai buna politica

Go-getter to the extreme. Nothing will stop you from getting on the top of the field. People somtimes confuse your determination with coldness.

Daca e nevoie de cele mai multe ori ajungi sa calci si pe cadavre sa obti ce vrei.

Multi considera asta ca un gest de egoism. Eu nu, atata timp cat ii protejezi pe oamenii care chiar conteaza pentru tine, nu e nimic gresit.
Nu vad nimic rau in a fi brutal de onest, in a spune exact ce gandesti,chiar daca,in cele mai multe dintre cazuri,cuvintele tale ii pot afecta pe ceilalti, mai tarziu,probabil,ca multi dintre ei vor aprecia sinceritatea.
De ce sa le afisezi tuturor acelasi zambet placut cand tu nici macar nu-i suporti? De ce sa ai nevoie de oameni care vor sa te imite?

Nu e nimic rau in a vrea sa fi mai dur, si cand spun dur ma refer la o persoana care trece repede peste dificultati, nu a spus nimeni ca e gresit sa vrei sa ai o personalitate puternica, sa poti sa te impui si sa iti susti parerea pana la sfarsit atata timp cat esti convins ca ai dreptate, fara ca pe parcurs sa te lasi influentat.
Dar nimeni nu iti ofera garantia ca ceilalti nu o sa vada ca te straduiesti sa fi altfel.

Tu esti noi toti-si totusi tu,tu insati,pentru totdeauna.
Si daca tot vrei sa fi altfel ,atunci cum vei mai putea fi tu?

Fiecare isi alege singur Crezul. Dar daca va trebui sa distrugi ceva,fa-o doar in ultima instanta si in deplina cunostinta de cauza. Noi toti suntem insolubil legati unii de altii.
Tocmai de asta sunt oameni puternici si oameni nu chiar asa de tari. Degeaba te minti si spui ca esti in stare. Nu poti doar sa spui si eu pot fi asa,necesita ambitie, tarie de caracter, incapatanare (in sensul bun), incredere si multa determinare.
Pentru ca va trebui sa porti proprile tale lupte, si nu o sa fie nimeni acolo cu tine, cei dragi vor fi in coltul tau, cu buretele si galeata.

Dupa o discutie cu fetele la o cafea si o tigara am ajuns la concluzia ca multi vrem,cu totii avem vise marete,cu totii vrem sa facem atat de multe si totusi prea putini le vom si realiza.
Si sa luam cateva exemple medicina, criminalistica,etc..
Degeaba inveti pana la epuizare daca pur si nu esti facut pentru ,sa zicem, cele doua,ca le-am dat exemplu, iti trebuie sange rece, forta de a te detasa de situatiile tensionate, si implicarea emotionala e ceva ce nu exista.
Nu poti doar asa, sa vrei sa fi chirurg sau detectiv specializat in criminalista, fara sa stii ca poti rezista stresului si presiunii,fara sa stii ca esti facut pentru asta. De fapt noi toti avem nevoie de o slujba care sa ne placa si de un talent pe care sa-l perfectionam.

Si revenind la ideea principala: Sometimes we tell the truth because the truth is all we have to give. Sometimes we tell the truth because we need to say it out loud to really hear it for ourselves. And sometimes we tell the truth because we just can't help ourselves. And sometimes we tell them because we owe them at least that much.

Pick the one you are not the one you wish you were!

Okay, that was a mean thing to say. I'm aware of that because I'm generally butally honest, and i'm not gonna apologize for that. That's who i am.
And i'm PROUD!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu