4 iulie 2010

*Homo sapiens

PART 2
Cocletele-
Nişte domnişoare,respectabile,frumoase şi deştepte...greşit. Nişte matracuci, şi asta spune tot ! Înteleg şi aici că nu se respectă, dar măcar să-i respecte pe alţii în aşa fel încât să nu polueze atât fonic cât şi vizual.Vizual,poşete lucioase şi sclipitoare, cred că dacă s-ar inventa şi fosforescente ar fi primele care le-ar cumpăra,pentru că nu sunt alţi proşti care ar face aşa ceva. Roţile de căruţă din urechi încă sunt la modă. Sunt curioasă atunci când ploua, ce se întâmplă cu cele 10 straturi de fond de ten de pe faţă, cu fardul, blush-ul, rimelul şi tuşul? Părul ars,o coamă de cal, degradată de la atâta vopsit şi plăcuit, de fapt cred că am adus o ofensă cailor.Înteleg că vreţi să aveţi părul lung, şi apelaţi la extensii,dar luaţi-vă dracului mai multe nu doar 2,că parcă aţi chelit, şi luati-vă măcar culoarea voastră de păr ca orice dobitoc işi dă seamă că sunt false. A, încă ceva, mai pieptăna-ţi-le din când în când. Solarul,noua modă, n-am nimic împotrivă, dar e de prost gust să arăţi ca şi când te-ai blocat în el.Am spus şi fonic pentru că atunci când deschid ele gura,printre straturile groase de glet de pe buze, auzi excesiv " fată","nebuno","serios?" şi multe alte căcaturi.Nu mai plescăiţi gumă. Sfatul meu,şi de data asta cred că al nostru, faceţi dracului măcar alea 4 clase.Şi apelaţi cu toată încrederea la DEX [Dicţionar explicativ al limbii române]. Şi nu fetelor, dumnezeu nu pune botox in buze!
Generaţia pro-wanna be-
Nişte copii care au impresia că sunt mai mult de atât şi care cred că dacă ştergi băncile şi stai cu ţigara-n bot la vedere eşti mai deştept.Hai nu zău cine v-a minţit? Folosiţi cuvinte pompoase, pe care abia dacă le întelegeţi şi vă daţi inteligenţi. Fără perdea, fără eufemisme,sunteţi neînsemnaţi, faceţi şi voi prezenţa. Comentaţi la oricine apucaţi, copiaţi tot, dar tot ce vedeţi, şi mă refer la stiluri vestimentare,accesorii până la bloguri,poze,ticuri verbale,etc. Trataţi pe toată lumea cu o superioritate infantilă, caracteristică vârstei ce-i drept, şi apoi aveţi tupeul nesimţit de a cere în schimb respect.[ 11-14].
Hi5-
Bun,în sfârşit ajung şi aici. A-ţi face poze de pus pe hi5, înseamnă pentru multe dintre fete, a-ţi poza bustul împreună cu sutienul, plin cu push-up, mai mult sau mai puţin, şi chiloţeii mai nou, şi apoi să staţi ca pe tron şi să aşteptaţi tipii obosiţi de viaţă şi care nu au în ce să-şi bage aşa-zisele organe genitale, şi care muncesc cu spor în faţa calculatorului, să vă admire. Înteleg că simtiţi nevoia să vi se spună că sunteţi numai bune de înţărcat, dar totuşi, sunteţi penibile, duceţi-vă-ţi dracului şi pozaţi nud şi faceţi chat-uri video, naiba ştie, dar nu vă mai faceţi singure de căcat şi pe hi5.

Ţinând cont că la noi totul e posibil, bănuiesc că,va urma...

Un comentariu: