25 martie 2010

*It's all about lines.

Sute de rezolvari, dintre care cateva zeci dintre ele sunt doar raspunsuri si doar 2 dintre ele sunt variantele care raman pana la sfarsit, pana aici totul e simplu,nimic mai usor. Ok,deci partea palpitanta de aici incepe,de la alea 2 nenorocite de variante de mai devreme,care par a fi extremele,ei bine,sunt cele care se bat cap in cap,bineinteles. Bun si cand esti convins ca una dintre ele e cea corecta, se trezeste cineva sa ti`o intoarca cu un gest,un cuvant,o privire, un raspuns,o alta intrebare, de parca nu erai suficient de confuz inainte de asta. In fine,si cum spuneam, peste tot dai de astea 2 variante, si niciodata nu e o cale de mijloc,asa`i? si totusi.. de ce? Pentru ca viata`i curva ,nu cu toti la fel bineinteles, ar fi prea frumos. Asa ,revenind, treaba urata incepe cand realizezi ca ambele au ceva bun de oferit si ca au multe parti pozitive, bine cu tot cu partile negative de rigoare ,ok alea nu intra acum in discutie ,dar ideea e ca ambele suna promitator,doar ca ambele sunt extrem de diferite din multe puncte de vedere. Urat e cand in final te decizi sa alegi o anume cale si la final ajungi sa ti`o iei in freza,nu oricum ,cu stil, si ca sa te oftici si mai tare ,vezi cum puteai la fel de bine sa o alegi pe cealalta ,si incepi sa injuri si mori asa un pic de ciuda (bine un pic mai mult), dar de fapt ,ce te enerveaza pe tine nu e calea pe care ai ales`o ca sa ajungi la raspuns,ci raspunsul in sine ,pentru ca te roade o oftica crunta pentru ca nu sti : " ce ar fi fost daca..". Dar, oamenii se impart in 2 categorii, cei carora le plac surprizele si situatiile neprevazute si care intotdeauna se lasa condusi de impuls ,si cei care isi pun sute de intrebari , estimeaza, isi dau cu presupusul,pun consecintele pe primul loc. Bine,cei din urma sunt mai prosti,dar care`i rostul la tot stresul cauzat de astea 2 variante ,ce dracu nu te obliga nimeni ,esti liber sa alegi ce vrei, de fapt aici cred ca e problema ,si aici sunt tot 2 categorii de oameni, cei care au curajul sa`si asume riscul, si cei care prefera siguranta, si culmea e ca de cele mai multe ori cei mai fericiti sunt primii. De ce? Nu stiu,poate pentru ca fac cum simt, fara sa se gandeasca la consecinte ,fara sa se mai complice, pare destul de simplu. Dar totusi,nu a spus nimeni ca ei nu si`o iau in freza, ba da ,categoric ,si ei ajung in postura asta, doar ca ei par sa treaca mai repede peste palma care poate si`o meritau mai mult sau mai putin. In fond, fiecare are dreptul sa aleaga.
Asa ca daca alegi una dintre variante ,nu mai ai cum sa dai inapoi ,si din nou ai alte 2 variante ,fie ca ajungi unde ti`ai dorit,fie ca nu ,macar nu te caca pe tine si accepta`ti propia decizie !



Other people are far too messy. It’s all about lines. Drawing lines in the sand and praying like hell no one crosses them.If you choose to cross the line, you pretty much do so at your own risk. So why is it, that the bigger the line, the greater the temptation to cross it?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu