4 octombrie 2010

*RE: Nicht

Winning.
Am regretu ca am reusit mult timp sa ma inconjor de oameni de cacat in adevaratu sens, ca am reusit sa visez doar 'rebuturi' , ca am ghinion, mult ghinion si regret ca de acum "ce-o fi o fi".

Draga mea, te contrazic. Ce-si face omu' cu mana lui..si nu cred ca mai e nevoie de continuare.
In general e destul de simplu,perspectiva ampla e doar in capul nostru,de fiecare data.Totul e complicat, si peste tot sunt aceleasi doua variante, ca si cand asta nu e suficient, mai e si alegerea celei corecte.

Right and wrong do exist. Just because you don’t know what the right
answer is — maybe there’s even no way you could know what the
right answer is — doesn’t make your answer right or even okay. It’s
much simpler than that. It’s just plain wrong.


Ghinion,nu cred ca se poate numi asa modul de a decide cum vrei sa procedezi, la ce esti dispusa sa renunti,ce vrei sa obti si ce astepti in schimb. E normal ca fiecare dintre noi intr-un anumit moment al vietii sau altu', la o varsta aleatorie ajunge sa arunce vina dintr-o parte in alta.

Gandeste-te altfel, cand esti mic,si spargi o vaza sau rupi capu' unei papusi sau te bati cu un alt copil. Intotdeauna e vina lui, el te-a impins de ai spart vaza,el a rupt capul papusii si el te-a lovit primul si pe deasupra nesimtitul tot el are tupeu si minte.

Si cresti. De aici,treptat vina e impartita, ghinion pur, decizie gresita,naivitate chiar. Vina e oricum a altcuiva numai a ta nu. Si dupa batalii indelungate cu constiinta ,accepti ca ai gresit si recunosti asta cu jumatate de gura,inca nu esti prea sigur ca e o idee buna,asa ca urmeaza un sincer "dar nu numai eu sunt de vina",spus clar si raspicat.

Noi nu ne permitem sa gresim. Noi nu ne permitem sa acceptam ca nu suntem perfecti cum probabil ca in subconstient ne dorim,fara ca macar sa fim constienti de asta. Nu ne permitem sa ne cerem scuze si sa fie niste scuze sincere,chiar intotdeauna. Tind sa cred ca unii dintre noi,nu-si permit sa fie oameni.
E omenesc sa gresesti.

Si ce daca ai gresit? Cu totii gresim. Dar de la propia greseala pana la aruncatul vinei, Iisuse, e un zid inalt de 20 de metri. Omu' lu' Dumnezeu nu te pune nimeni sa te bagi in cacat(metaforic vorbind), o faci pe propia raspundere. Si singur sunt cateva ocazii, in care sa iti tragi sufletul si fac pariu ca tu inaintezi. Nu te uiti tu in jos,capu' sus privirea-n-nainte, speram la toate cele bune. A dracu si tot altu-i de vina ca tu nu te-ai oprit sa vezi tu prin ce mergi(metaforic vorbind,again). Si daca te trezesti cand esti deja pana la gat ce rost are sa urlii cat te tin plamanii si sa dai vina pe ghinion,noroc, destin,soarta, naiba stie, cand tu singur esti vinovat.

Faci ce vrei,cum vrei, te simti bine, nu cazi niciodata prea jos, mereu e loc de mai bine,nicio problema.
Ideea e sa stii sa te simti bine,sa profiti si cam asta e tot.

At the end of the day faith is a funny thing. It turns up when you don't really expect it. It's like one day you realize that the fairy tale may be slightly different than you dreamed. The castle, well, it may not be a castle. And it's not so important happy ever after, just that its happy right now. See once in a while, once in a blue moon, people will surprise you , and once in a while people may even take your breath away.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu