4 august 2010

*Nu e munte sa nu-l poti urca!

tre sa te ajuti tu pe tine si atat ii lasi pe ceilalti 3 zile nu mai mult auzi nu asculti ce zic, si asta e retea succesului
Prima zi-groaznic.
A doua- ce credeai ca mai rau nu se poate?
A treia-daca stai sa te gandesti nu e chiar asa rau si pe deasupra sunt si atat de multe parti bune.

Ok.Asa ca te hotarasti sa te ridici ca sa vezi ca apa iti vine doar pana la glezne. Ce penibil. Iti dai si tu seama ca intotdeauna o sa fie loc de mai rau. Asa ca te inarmezi cu mult optimism si buna dispozitie si ii bagi de unde au venit,frumos, pe toti aia care vorbesc si nu se aud. Si mergi mai departe,poate incet, dar sigur. Poate ca nu esti imun chiar la tot, dar esti imun la ce te-a facut odata sa cazi si care acum nici macar nu te mai poate clinti. Esti tu cu tine si atat si nu mai permiti nimanui nimic. Putin iti pasa daca esti judecat pentru ca stii ca fiecare o sa prinda un moment in care o sa realizeze ca are doar 2 variante, ori se ridica si urca mai departe, ori sta ca prostul pe loc in timp ce pamantul ii fuge de sub cur si cade din ce in ce mai jos. Si aici se exclude varianta suna un prieten, degeaba suni pentru ca tu singur o sa te ajuti. Ei sunt acolo, la orice ora din zi sau din noapte, dar nu au cum sa schimbe nimic,nu de data asta,ei pot face doar un singur lucru, sa te incurajeze. Taria de caracter si ambitia nu tin decat de puterea si vointa unui om de a ajunge unde si-a propus, de a obtine ce vrea si de a nu se lasa dus de val.
Nu conteaza cat de rea e situatia in care te afli pentru ca altii sunt si mai rau in cacat si totusi asta nu ii deranjeaza cu nimic, se obisnuiesc cu ideea si continua sa mearga. Nu mai permite oricarei adieri de vant sa te doboare.

Pentru ca in final tot doar tu cu tine ramai, si atat.

Toate trec da-le dracu!

3 comentarii: