12 aprilie 2010

*It takes some work to make it work.

Ai avut vreodata impresia ca va fi usor ?
De fapt odata ce constientizezi ca lucrurile sunt destul de amestecate, ai impresia ca ai nimerit intr`o telenovela de prost gust.
Telenovela zici ? sa ti`o descriu pe scurt: Actori prosti. Scenariu de cacat. Si sfarsitul? Cum ramane cu sfarsitul?Nu,nu se stie, nimeni nu stie.

Intrebare frecventa "cum naiba am ajuns eu in peisaj?"pai simplu asta daca nu cumva in timp ce erai mult prea preocupat cu "satisfying your need " ai ratat faptul ca situatia se complica si nu o sa te intrebe nimeni " hey stai tu vezi unde ai ajuns? vezi ce riscuri iti asumi? " Nu vai, nu ca nu ai conta pentru ei doar ca stii la un moment dat vine si perioada aia in care treaba sta in felul urmator : " fiecare cu pizda masi", si atunci,ei bine atunci nu prea ai de ales si trebuie sa te descurci singur,pentru ca stii si ei au problemele lor ,si poate ca uneori refuzi sa accepti asta, dar din cand in cand e mai usor sa te prefaci ca nu vezi.
E mai usor sa te dai cu piciorul , e mai usor sa te multumesti cu mai putin decat sa risti, pentru ca ti`e frica desi nu recunosti asta, ce`i drept.
E mai usor sa schimbi subiectul, e mai usor sa te ascunzi dupa deget. Are you that proud ? Is it much more easier to lie, to yourself of course?
Uiti cu cine vorbesti, asa`i ?
nu vai . aceeasi persoana sobra si cu capu pe umeri demna de un argument la orice afirmatie , dar tu >
Nu am sa uit niciodata cu cine vorbesc, sunt perfect constienta.

Inca de cand eram mici am fost invatati sa dam vina pe tata, pe pisica ,pe prieteni,pe vecini,pe colegi, pe oricine altcineva, dar nu pe noi.Noi nu avem nicio vina, niciodata. Dar in tot timpul asta noi am fost singurii vinovati,pentru ca nu am avut curaj sa ne schimbam, sa acceptam "da frate am gresit si ce e ? e omenesc sa gresesti", dar desi asa e mai corect, putini sunt cei care lasa realitatea asa cum e fara sa o incarce cu fel si fel de minciunele.
Bloody ugly truth, but it`s better than a beautiful lie.

Poate , dar doar poate, uneori e mai bine sa spui tot ce ai de spus,fara retineri, fara sa te mai ascunzi ,chiar daca probabil e gresit, chiar daca risti sa ti`o iei urat de tot in freza, chiar daca vei pica tot tu prost. Fara sa te gandesti la consecinte.

Chiar suntem niste fraieri, toti.
Ne place sa vedem rezultate, fara ca macar sa miscam un deget, fara sa fie si riscurile implicate, fara sa stim ca poate nu se va termina chiar asa cum speram.
De ce sa te gandesti chiar intotdeauna de 2 ori inainte sa faci ceva?


Azi dam cartile pe fata, de azi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu