3 februarie 2010

*Always back,bitch !

Du`te dracu,din nou!
Ma scoti din sarite ,asa ti`as trosni o palma peste fata aia obosita,bineinteles,cu acelasi calm,cu care`mi spui tu mie zi de zi ca exagerez si ca ma agit prea mult. Pac`pac. Ai un stil de a comenta de zici ca tu nu faci la fel. Sunt miile alea de reactii care ne deosebesc, si totusi..suntem fete,si certurile dintre fete sunt intotdeauna stupide si lipsite de orice fel de logica.

Ce dracu sunt fetele?

Pai,niste fiinte atat de orgolioase si nesimtite ,niciodata capabile sa recunoasca ca nu au avut dreptate,ca au gresit,imposibil. De cele mai multe ori o sa le vedeti incercand sa demonstreze ca sunt independente ca se descurca in orice fel de situatie si ca nu au nevoie de nimeni. O sa le vedeti cum asculta discutiile altora prefacandu`se total neinteresate,cand de fapt mor de nerabdare sa le sune si pe celalate sa le zica vestea bomba . O sa le vedeti facand pe inocentele,bine,asta pana obtin ce vor,ca apoi parca nici nu mai existati pentru ele . O sa le vedeti facand pe nepasatoarele cand de fapt v`ar sari de gat cu prima ocazie. O sa se prefaca ca nu s`au prins , si se pricep, determinandu`va astfel sa faceti ceva si mai clar, o sa astepte confirmarea ca sa continue .Sa nu aveti vreodata impresia ca o sa se lase usor sau ca o sa faca ele primul pas ,nu,o sa va lase sa va agitati sa va bateti capu`pana o sa gasiti solutia si atunci o sa fiti intr`adevar socati ,intr`un mod placut,de cum vor reactiona ,pentru ca ele nu o sa fie sigure niciodata . O sa astepte,o sa va studieze fiecare pas,o sa deduca cate ceva,intotdeauna altceva . O sa va ierte de fiecare data cand o sa va cereti scuze si o sa le spuneti cat de mult tineti la ele .O sa va iubeasca din ce in ce mai mult .O sa se supere la fiecare critica de`a voastra spusa in gluma,dar nu o sa va spuna,pe care bineinteles ca o sa o interpreteze ca pe o jignire. O sa fie insuportabile ,o sa fie acolo cand veti avea nevoie de ele. O sa fie linistite in multe dintre situatile in care chiar ar trebui sa se agite si invers.O sa le vezi purtand o discutie cu prietenele lor ca si cand in urmatoarele 5 secunde va urma un razboi macabru,sarind una la gatul alteia,dar nu o sa fie asa.O sa le vedeti zambind fara motiv. O sa le vedeti incercand din rasputeri sa va arate ca nu le pasa,ca nu le doare,cand de fapt ar urla cat le`ar tine plamanii.O sa astepte langa nenorocitul ala de telefon,pana o sa le sunati sa le spuneti ca regretati ca va`ti certat,si o sa va ierte. O sa le vedeti iesindu`si din minti .O sa le vedeti cum incerca sa va demonstreze cat de mult tin la voi. O sa le vedeti radind de fericite cand le veti prezenta prietenilor vostri zambind "ea e prietena mea !". O sa le vedeti incercand sa salveze si ultima ramasita din relatia voastra. O sa le vedeti facand pe victimele,si din nou,se pricep si la asta. O sa le vedeti asa cum probabil nu le`ati mai vazut niciodata. O sa depindeti de ele , la fel cum si ele vor depinde de voi, dar nu veti recunoaste,nici voi,dar nici ele.

Pentru ca voi sunteti nimic fara ele,si pentru ca ele sunt nimic fara voi, si pentru simplul fapt ca nu puteti supravietui unii fara altii.

Asa suntem noi!


Pentru A,
Te iubesc foarte mult copilo`!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu