18 decembrie 2010

*Autocombustie spontana

People change. They end up having nothing to say to each other, even if they were best friends the year before.

Voi sunteti doar niste celule inclestate in pseudo-coconi. Si tot ce e in jurul vostru e o mare plina cu morfina. O mare care va anesteziaza pe toti, putin cate putin. O mare care va amorteste fiecare emisfera in parte, fiecare organ, o mare care lasa in urma doar dare cleioase. Dare care se usuca in timp, dare care se suprapun, care in timp dispar si care sunt inlocuite cu altele, dare pe care toti le ignora,care sunt la fel, inutile.

Voi va infestati unii de la altii, sunteti niste organe pline de sange, pe care altii le spala cu mila lor, organe pe care altii le studiaza cu superioritate, organe care sunt imprastitate de altii cu dispret,fara efecte artistice,fara vreo piesa hard rock pe fundal.

Voi sunteti doar niste unde sonore ,niste vibratii pe care nimeni nu se deranjeaza sa le sesizeze. La care nimeni nu se consuma sa schiteze vreun gest. Pentru ca grupele de sange ca voi sunt atat de comune, semanati leit,chiar daca difera intensitatea rosului.

Voi nu aveti coloana vertebrala, si inferioritatea voastra nici macar patrupezi nu va permite sa fiti. Toti cei care n-au nevoie de voi se descotorosesc, va scuipa ca pe sange, de multe ori cred ca si-ar dori ca in loc de sange sa scuipe bucati mici de creier,doar ca sa nu mai fie contaminati.

Voi care initial erati celule normale, ati ajuns sa va inmultiti haotic, ati ajuns sa fiti niste nenorocite de celule maligne, si ati creat o anarhie, pe care toti vor sa o extermineze, pe capete,incetul cu incetul,apeland la singurele remedii care mai sunt capabile sa constientizeze cat cretinism e in jur,citostaticele.

Voi sunteti doar niste halucinogene, tot mai comune, toti aveti aceeasi particula ca punct de pornire, prostia. Tot ce faceti e sa va indopati cu analgezice pana reusiti sa va paralizati idiotentia, crezand ca sunteti normali,cand de fapt, tot ce va defineste e faptul ca sunteti o adunatura de ciudati unul mai tripat ca altul,si cat se poate de imuni la inteligenta, pentru ca e singura pe care nu o puteti subjuga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu